Zistite na sebe, ako stratiť minimálne 5 kilogramov s týmto 7-dňovým zázračným vývarom

Vývar vývaru je celkom zaujímavý, pretože všetky jedlá počas dňa okrem raňajok pozostávajú z vývaru. Takže strava osloví všetkých fanúšikov tejto polievky. Je to náplň, a čo je zaujímavé, ľahký denný vývar obsahuje iba 45 kcal na 100 g. Stačí ho uvariť s bielym mäsom bez kože. Nezabudnite vyberať tuk počas varenia, ktorý nepotrebujeme. Je veľmi ľahké to urobiť po varení a ochladení v chladničke. Tuk sa potom zhromaždí na polievke.

Vývar sa používa aj ako liek na mnohé choroby. Ak ho pripravíme správne, má sám o sebe nízky obsah kalórií. Dodatok je tiež dôležitý. Cestoviny zvýšia svoj kalorický obsah na asi 160 kcal na 100 g a biela ryža iba 60 kcal. Biela ryža má však vysoký GI, a preto nie je vhodná ako potrava, rovnako ako cestoviny z pšeničnej múky. Preto ich nebudeme jesť v recepte na túto stravu. Namiesto toho obohatíme vývar zeleninou a z nej jeme mäso, čím z neho urobíme nízkokalorické jedlo.

Vývar tukožrút

Začnite s raňajkami

Deň začíname raňajkami a stojí za to urobiť niečo dobré, pretože je to jediné jedlo, v ktorom nebudeme jesť vývar. Musíme si však uvedomiť, že musí mať nízky obsah kalórií. Ak potrebujete niečo plné tela, môže to byť plátok celozrnného chleba so množstvom zeleniny a chudého mäsa. Môže to byť aj jemný tvaroh, prírodný jogurt, ovsená múka alebo ovocný a zeleninový kokteil.

Jeme málo, ale často

Jeme iné jedlá pomerne často, ale v malom množstve. Môžeme jesť každé 2-3 hodiny, nezabudnite sa príliš neprejédať. Vďaka tomu udržujete váš metabolizmus pri vysokej rýchlosti a optimálne spaľujete telesný tuk na energiu.

Pripravte vývar

Vývar musí byť tenký, tak som ho pripravil na kuracie prsia. Časť dňa zahŕňala balík kuracích pŕs, niekoľko veľkých mrkiev, petržlenu, zeleru, 3 cibule a kúsok póru. To všetko v malom hrnci zaplavenom vodou a ochutené soľou, korením, bobkovým listom a korením varíme. Varil som v tlakovom hrnci, ale bolo to trochu zakalené, ale bolo to uvarené rýchlo.

Okrem raňajok som zjedol štyri jedlá, preto som kuracie prsia rozdelila na štyri časti. Dala som ich do misky  a rozdelil si ich na 4 časti a rovnomerne som sa pokúsil pridať zeleninu a vývar. Nemala som problém so saturáciou. Jedla som však všetku zeleninu z polievky, dokonca aj z zeleru a cibule, ktorú zvyčajne vyhodím 🙂 Počet porcií nie je nijako obmedzený. Myslím, že si môžete ľahko pripraviť viac vývaru a vypiť viac a prípadne naplniť žalúdok.

Nevzdávaj sa

Takto musíte trvať týždeň. Najväčším problémom je varenie tohto vývaru. Urobila som ho v tlakovom hrnci, ale keby som to uvarila v klasickom hrnci, musela by som to urobiť večer a určite by som to nerobila dlhšie ako hodinu. Počas tejto diéty nezabudnite piť iba vodu. Ak máte chuť na kávu alebo čaj, nepridávajte cukor. Najlepšie čierny.

Vývar je veľmi bohatým zdrojom živín. Vďaka zelenine a mäsu ho môžete skutočne veľa  jesť. Pamätajte, že ide o krátkodobú stravu, ktorá má zabezpečiť dobrý účinok v krátkom čase. Nemala by sa používať dlhší čas a pred začatím liečby by ste sa mali poradiť so svojím lekárom.

ZDROJ.takprosto.cc

You Might Also Like

Pridaj komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>