Zapekaná kuracie prsia so syrom a smotanou. Bez zbytočného oleja a vyprážanie, vyskúšajte ich

Každú nedeľu rozmýšľam, čo na nedeľný obed. S týmto jednoduchým receptom sa mi však podarilo vykúzliť hlavné jedlo, ktoré si už teraz získalo veľkú obľubu.

Zapekaná kuracie prsia so syrom a smotanou

Čo budeme potrebovať na 4 porcie:

  • 4 kuracie prsia
  • 250 g kyslej smotany
  • 30 dkg syra
  • 5 PL olivového oleja
  • 5 KL mletej červenej papriky
  • soľ, korenie podľa chuti
  • zväzok petržlenovej vňate

Postup:

Rúru si predhrejeme na 180 ° C a kuracie prsia rozrežeme na polovice, čím získame 8 tenkých plátkov. Pláty mäsa osolíme a okoreníme z oboch strán.

Pripravíme si panvicu a na olivovom oleji opekáme pláty mäsa po dobu 3-4 minút.

Zapekaciu misu vložíme do rúry a kuracie prsia zapekáme približne 10 minút. Pred servírovaním posypeme petržlenovou vňaťou a ako prílohu môžeme podávať ryžu alebo zeleninový šalát.

ZDROJ:sovkusom.ru

You Might Also Like

Pridaj komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>