Zákusok z Coca-Coly

Keď som videl na obchodnej poličke želé s príchuťou Coly, vedel som, že pripravím tento druh dezertov / koláčov;)

Torta, ktorá má vo svojom zložení až 3 prvky s prídavkom / chuťou Coly. Možno nie najzdravší, ale je to chutné, takže …. čokoľvek.

Piškóta:

  • 4 vajcia
  • 200 g cukru
  • 200 g múky
  • 125 ml Coca Coly
  • 2 polievkové lyžice kakaa
  • 1 čajová lyžička prášku do pečiva

Krémová smotana:

  • 500 ml smotany 30%
  • 250 g mascarpone
  • 1 lyžica práškového cukru podľa chuti

Poleva puding:

  • 1 op. Čokoládový puding bez cukru
  • 400 ml Coca Cola
  • 3-4 lyžice cukru

ďalej:

  •  Cola želé
  • Tip ako si vytvoriť Cola želatínu, ak sa nedá kúpiťPríprava želé bude vyžadovať jeden paket želatína (50 g) a jednu fľašu Coca-Cola (0,5 litra). Ak to chcete urobiť, nápoj sa musí naliať do pripravenej kadičky. Pridáme tam balík želatíny a necháme ho nabobtnať. Požadované množstvo sa v závislosti od výrobcu mierne líši. Ale spravidla je to 15-20 minút.

    Po nafúknutí želatíny by mala byť panva umiestnená na pomalom ohni. Dosiahli sme úplné rozpustenie. Nezabúdajte, že zmes je privedená do varu je prísne zakáza

Postup:

Vajcia sa spolu s cukrom rozbijú na ľahkú a našuchorenú hmotu. Znížili sme rýchlosť mixéra na minimum. Pridajte múku preosiatych kakaom a práškom do pečiva. Postupne nalejte coca colu.

Cesto nalejeme na plech na pečenie (21 x 32 cm), ktorý je potiahnutý papierom na pečenie. Dajte do rúry predhriatej na 180 stupňov na asi 20-25 minút. Studzimy.

Želé sa rozpustí v 3 pohári horúcej vody. Odložte koncentráciu svetla.

Ochladený krém pevne schladnite. Nakoniec pridáme práškový cukor a mascarpone. Krátko premiešajte, iba aby ste sa pripojili.

Polovica krémovej hmoty sa nanesie na studenú sušienku. Vylievame prudko rastúcu želé. Vložte do chladničky celkovú koncentráciu. Potom rozložte zvyšnú hmotu na želé.

S Coca coly nalejte 1/2 šálky. Zmiešame ju s cukrom a pudingovým práškom. Zvyšnú colu privedieme do varu. Nalejte pudingovú zmes a za stáleho miešania varte, kým nezhoustne. Nechajte to vychladnúť. Potom opatrne rozotrite na vrch cesta.

ZDROJ:smakinatalerzu.pl

You Might Also Like

Pridaj komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>