Zabudnite na obyčajnú omeletu na raňajky, túto si zamilujete

Akékoľvek jedlo z vajec je ideálnou voľbou pre ranné jedlo – či už omeleta alebo varené alebo dusené.

Vajcia v Pita chlebe

Dnes vám ponúkame recept na prípravu raňajok za pár minút. Toto je najobľúbenejšie jedlo s chrumkavou kôrou a šťavnatou náplňou. Ideálne na raňajky a večere.

Nebudete potrebovať olej, pretože nemusíte nič horieť. Toto bylinné vajíčko 100% spĺňa všetky požiadavky pre labužníkov. Výhodou misky je to, že výplň môže byť akákoľvek a prípravok môže byť na panvici a v rúre. Ak chcete zvýšiť nutričnú hodnotu jedla, odvážne pridajte varené mäso, huby, tvaroh, klobásu alebo čokoľvek sa vám páči.

prísady:

  • 2 okrúhle Pita chleby
  • 3- 5 kusov vajec
  • 1 paradajka
  • 100 g syra na strúhanie
  • Čerstvé bylinky, soľ a korenie podľa chuti

príprava:

1. Nastrúhajte syr na veľkých okách, nakrájané paradajky na polovicu, jemne nasekané bylinky.

2. Položte jednu Pitu na suchú panvicu alebo plech na pečenie, posypte nastrúhaným syrom a zakryte ďalšou pitou. Ak používate veľkú Pitu, rozdelte ju na dve.

3. Na chlieb si podľa potreby objednajte paradajky, syry, špenát, vajcia, soľ a soľ.

4. Vložte do rúry na miernu teplotu a varte do želaného stavu. Orientačná teplota varenia v rúre je 180 stupňov. Čas je 10 minút.

5. Posypte ešte čerstvými bylinkami a podávajte, naozaj je to chutné.

Teraz už viete, ako vyrobiť chutnú omeletu bez oleja. Uložte si tento recept a pripravte ho s radosťou! Zdieľajte tento recept aj so svojimi priateľmi!

ZDROJ.genius.ge

You Might Also Like

Pridaj komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>