Vypchatá bageta s fantastickou plnkou, bude dobrým občerstvením na desiatu alebo letný piknik

S istotou môžem povedať, že vypchatá bageta – jedno z najatraktívnejších prázdninových občerstvení alebo na piknikový stôl a môžete si ho pripraviť bez uvedenia dôvodu.

 Základom stravy – kôra bagety. Predvídame vašu otázku, čo robiť s posýpkou, okamžite poradíme, ako ju využiť.

prísady

príprava

  1. Odrežeme hranu bagety, potom tenkým, dlhým nožom odstránenime drviny, A necháme kôru približne 1 cm.
  2. Pripravte náplň: jemne nasekajte papriku, petržlen, klobásu, šunku, olivy a sušené paradajky. Cesnak pretlačíme.
  3. Smotanový syr romixujeme, spojíme s tvarohom, ktorý bol predtým roztlačený vidlicou. Pridajte zvyšné prísady, ochutíme soľou a korením a dobre premiešajte.
  4. Naplňte bagetu a zabaľte do plastovej fólie. Dajte svoju desiatu na niekoľko hodín do chladničky. Hotovo!

Navrhovaná varianta náplne môže byť zmenená v chuti pridaním vareného kuracieho mäsa a paradajky nahradiť malým množstvom sušených sliviek.

Ak sa vám páčil nápad, zdieľajte recept s priateľmi!

ZDROJ:SOVKUSOM.RU

You Might Also Like

Pridaj komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>