Vynikajúci a rýchly domáci kečup, s pridaním tajnej prísady bude neodolateľný

Dnes sme vám priniesli domáci recept na kečup na paradajky, jablká a cibuľu, ktoré vás ochutnajú sladkou a sladkou. Jablko je veľmi zvláštne, stojí za to skúsiť, táto tajná zložka to robí tak jemnejšou.

Zloženie:

  • 3 kg rajčiakov
  • 500 g sladkého jablka
  • 250 g cibule
  • 50 ml jablkového octu
  • 1,5 lyžice soli
  • 150 g cukru
  • čierne korenie

Postup:

Olúpame paradajky a jablká.

Nakrájajte paradajky, cibuľu a jablká a dajte do hrnca variť. Paradajky pustia veľa šťavy, ale v prípade potreby je možné naliať trochu vody. Varíme, kým cibuľka nezmäkne. Zmes varte na vhodnú hustotu cca. 1 hodina. Keď je kečup takmer hotový, pridajte soľ a cukor za stáleho miešania, aby ste sa vyhli spáleniu.

Potom pridajte korenie a jablkový ocot a prevarte. Odstráňte z tepla, vložte do nádob a utesnite. Otočte hlavu nadol a nechajte ju vychladnúť medzi teplými dekami.

Dobrá chuť do jedla.

ZDROJ.ketkes.com

You Might Also Like

Pridaj komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>