Vynikajúca zemiaková placka plnená kuracím mäsom

Placky:
zemiaky
vajce
hladká múka
soľ
majoránka

Kuracie soté:
kuracie prsia
cibuľa
cesnak
kečup
kukurica (šampiňóny, fazuľa)
soľ (vegeta)
mleté čierne korenie
nastrúhaný syr podľa chuti
olej

Postup receptu:
Placky: očistené surové zemiaky najemno nastrúhame, pridáme soľ (vegetu), majoránku, vajce, zahustíme hladkou múkou, premiešame a na panvici potretej olejom upečieme placku z oboch strán.
Soté: očistenú cibuľu pokrájame na polkolieska a osmažíme ju na oleji dosklovita, pridáme prelisovaný cesnak, na rezance nakrájané kuracie prsia, osolíme a opečieme, pridáme kečup, podlejeme vodou, okoreníme a pridáme kukuricu, krátko prevaríme. Soté podávame na placke posypanej strúhaným syrom.

12885791_933636406758047_1446209886803251475_o

zdroj:www.pinterest.com

You Might Also Like

Pridaj komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>