Pripravte si topinky podľa tohoto receptu a potešte návštevu niečim novým!
Hermerlínová pomazánka
Ingrediencie:
- 2 Hermelíny
- 1 cibuľa
- 1 lyžica pikantnej horčice
- 1 lyžica masla
- 1 lyžica kvalitného kečupu – nemusí byť
- 1/2 lyžičky mletej papriky
- trochu piva alebo smotany
- štipka chilli
- pažítka
- soľ, korenie
- hrianky
- 2 strúčiky cesnaku
Postup:
- Hermelíny nastrúhame na hrubšom strúhadle.
- Cibuľu nakrájame na jemno.
- Spojíme syr s cibuľou a ostatnými surovinami. Dochutíme chilli a pažítkou.
- Hrianky usmažíme a ešte horúce potierame strúčikom cesnaku.
- Na ešte teplú hrianku natierame nátierku a ihneď podávame.
- Nátierku môžeme podávať na teplej topinke zvláčni a je lahodná ale aj na chlebíku je výborná.
ZDROJ:fithacker.ru