Výborný recept na parížsky krém, vhodný do všetkých zákuskov

Recept na jednoduchý krém, ktorý musíte vyskúšať.

Potrebujeme:

  • 1 hrnček práškový cukor
  • 0,5 kocka maslo
  • 1 balenie čokoláda na varenie nastrúhaná
  • 1 hrnček smotana na šľahanie

    Postup:

Čokoládu vsypeme do smotany zmiešanej s cukrom, za stáleho miešania privedieme do varu a potom necháme vychladnúť.
Čokoládovú smotanu vlejeme do šľahača, pridáme zmäknuté maslo a vyšľaháme hladký krém.
Dobrú chuť.
ZDROJ:dompelenpomyslow.pl

You Might Also Like

Pridaj komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>