Zloženie:
- 250 g filiet z lososa alebo pstruha
- 300 g zemiakov
- 200 g špenátu
- 150 g mrkvy
- 100 g cibule
- 40 g zeleru (vetva 1)
- 150 ml smotany
- 150 g mäkkého syra
- 1 lyžica olivového oleja
- 1 liter zeleninový vývar
- soľ, čierne korenie podľa chuti
Príprava:
- Ryby nakrájame na malé kocky. Špenát nakrájajte na jemno. Špenát a ryby odložte.
- Všetka zelenina sa očistí a nakrája na malé kúsky. Všetku zeleninu varte a pridajte zemiaky a zeler. Potom pridajte ryby a špenát, soľ a korenie podľa vkusu, varíme asi 5 minút. Varte kým nie sú zemiaky hotové. Potom pridajte syr, smotanu a varíme ešte 1 minútu, kým sa syr neroztopí.
- ZDROJ.fithacker.ru