Zloženie:
- 250 g filet z lososa alebo pstruha
- 300 c zemiakov
- 200g špenátu alebo listov repy
- 150 g mrkvy
- 100 g cibule
- 40 g zeleru (vetva 1)
- 150 ml smotany
- 150 g mäkkého syra
- 1 lyžica olivového oleja,
- 1 liter zeleninový vývar,
- soľ, čierne korenie podľa chuti
Príprava:
- Zelenina sa očisti a nakrája na malé kúsky. Pstruhy nakrájame na malé kocky. Špenát nakrájajte na jemno. Všetko varte a pridajte zemiaky a zeler. Varite kým nie sú zemiaky hotové. Potom pridajte syr, smotanu a varíme 1 minútu, kým sa syr nerozplynie. Potom pridajte pstruhy a špenát, soľ a korenie podľa vkusu, varíme asi 5 minút.
Zdroj:fithacker.ru