Vložil mäso do panvice, posypal ho nakrájanou cibuľou a poukladal na ňu zemiaky. Oslnivý a chutný obed bol na svete

Často to robím, pretože je to veľmi chutné jedlo a môže sa v ňom všetko meniť. Môže byť tiež vyrobené z kuracieho mäsa, môže byť ochutený podľa vášho vkusu. Aj syr tento pokrm robí chutný!

zloženie:

  • 800 g zemiakov
  • 400 g bravčového mäsa, nakrájajte podľa svojich predstáv
  • 1 cibuľa
  • 1 paradajka alebo korenie
  • 200 g syra
  • 250 ml kyslej smotany
  • 1 lyžička horčice
  • soľ
  • korenie
  • olej

príprava:

Mäso nakrájajte na plátky a posypte korením a umiestnite do naolejovanej nádoby vedľa seba. Potrieť horčicou a poukladať na plátky narezané cibule. Ak máte doma paradajky alebo papriky, nakrájajte ich na tenké a položte ich.

Zemiakyodlúpnite a nakrájajte na tenké plátky, poukladajte na mäso. Posypte strúhaný syr a vylejte kysnutú smotanu.

Zakryte s fóliou a vložte rúry na 180-stupňov vyhriatej po dobu 30 minút. Odstráňte fóliu a nechajte ešte asi 15 minút.

Dobrú chuť!

ZDROJ:BIDISTA.COM

You Might Also Like

Pridaj komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>