Americký autor Edward Griffin vo svojej knihe „Svet bez rakoviny“ opisuje pravdu o jednom objave, ktorý sa skrýva, o liečebných vlastnostiach vitamínu B17, ktorý sa tiež nazýva laetril alebo amygdalín. Táto látka rýchlo zabíja rakovinové bunky.
Zdravé bunky obsahujú enzým, ktorý neutralizuje benzaldahyd a kyanovodík v B-17. Prevádza ich na užitočné zložky živín Thyokyanát a kyselina benzoová. Glukóza zásobuje B-17 v rakovinových bunkách, ale rakovinové bunky nemajú rhodanov na neutralizáciu kyanidu. Namiesto toho majú enzým nazývaný beta-glukozidáza. Tento enzým, ktorý sa nachádza iba v rakovinových bunkách, uvoľňuje benzaldahyd a kyanid z glukózy, aby vytvoril cieľový jed, ktorý zabíja rakovinové bunky.
Autor uvádza informácie o úspešnom vyliečení pacientov s rakovinou a vedecké vysvetlenie jeho akcií a pýta sa, prečo ho tradičné lekárstvo nepoužíva v boji proti zákernej chorobe.
Od svojho otvorenia sa mnohí ľudia vyliečili na klinikách skôr, ako ich zakázali farmaceutické spoločnosti. A tak tajomstvo o vitamíne B17 je ekonomickým motívom pre dominantný farmaceutický priemysel. Inými slovami, u pacientov s rakovinou je pravdepodobnejšie, že budú žiť, než umierať. Ak by sa pravda o tom neskrývala, obrovské zisky obrovského farmaceutického priemyslu sa skončili. Ak jeden bežný vitamín dokáže vyliečiť rakovinu, okamžite sa celý stroj zrúti, čo vám umožní obohatiť kvôli utrpeniu a smrti ľudí.
Liečivé kôstky z marhúľ
Farmaceutické spoločnosti nikdy nevykonajú výskum tohto jednoduchého produktu, ktorý sa predáva vo všetkých obchodoch, pretože nemôžu patentovať prírodný produkt. Vitamín B17, ktorý zabíja rakovinu, sa nachádza v ovocných kostiach väčšinou z marhule. Pred 35 rokmi boli deklarované ako liek na liečbu všetkých typov rakoviny. Po druhej svetovej vojne Dr. Max Gerson úspešne liečil pacientov a zahrnul ich do svojej techniky liečby rakoviny.
Amygdalín obsiahnutý v kostiach:
marhule, mandle, čerešne, broskyne, slivky, jablká osiva, cirok, proso, ľanové semienko, šošovica, niektoré fazuľa, hrozno, niektoré byliny a mnoho ďalších produktov, ktoré moderný človek nepoužíva.
Civilizovaný spôsob života nás núti, aby sme jedli výrobky z rafinovanej múky, cukru, olejov a ďalších produktov z výroby na mieru, zatiaľ čo prírodné organické potraviny už dlho chýbajú v našom jedálnom lístku. Naši starí rodičia jedli prírodné nerafinované potraviny a rakovina bola zriedkavým výskytom. Konzumovali sušené ovocie, prírodný chlieb a dokonca aj proso. Tak dostali potrebné vitamíny, vrátane amygdalínu (B17). Vitamín B17 bol pred 35 rokmi zakázaný na liečbu rakoviny. Vedci povedali, že ak človek používa tento vitamín každý deň, nikdy nedostane rakovinu. Farmaceutické giganty a US Department of Health začali vyvíjať tlak na vedenie ku kontrole kvality potravín a liekov.
Taktiky zahŕňali rozširujúce sa povesti, že marhuľové a mandľové kultúry obsahujú kyanidy (čo je pravda) a že môžu otráviť tých, ktorí ich jedia. Ale pravdou je, že nikto sa nikdy neotrávil, aj keď ich jedli v obrovských množstvách.
Ak chcete získať ešte lepšiu možnosť, uistite sa, že do svojej diéty zahrniete nasledujúce produkty, ktoré obsahujú tieto vitamíny:
- Zinok (čo je transportný mechanizmus laetrile)
- Vitamín C (až 6 gramov na deň)
- Mangán horečnatý selénu vitamíny B6, B9
- B12 vitamín A vitamín E (aspoň 2000 IU)
Tieto produkty sú pre spoločnosť Laetril potrebné pre prácu!
Ak máte vážne zdravotné problémy alebo silnú bolesť, odporúčame vám vyhľadať lekársku pomoc. Samoliečenie môže byť pre vaše zdravie nebezpečné.
zdroj:webvinegret.ru