Úžasné pudingové kocky so šľahačkou. Jedná sa o ten najlepší dezert, aký som kedy jedla

Zbožňujete krémové dezerty tak veľmi, že chodíte občas potajomky maškrtiť takejto zákusky do cukrárne? Už nemusíte, podeľte sa o tieto zákusky aj so svojimi najbližšími! Poradíme Vám, ako si túto kalorickú bombu môžete pripraviť rýchlo a jednoducho v pohodlí svojho domova. Tajomstvo celého dezertu sa skrýva v lahodnej chuti nadýchaného krému!

Čo budete potrebovať:

korpus

  • 3 vajcia
  • 3 lyžice hladkej múky
  • 3 lyžice oleja
  • 2 lyžice medu alebo práškového cukru
  • 2 lyžice kakaa
  • vanilkový cukor
  • 1/2 prášku do pečiva

krém

  • 700 ml smotany
  • 2 vanilkové pudingy
  • stužovač šľahačky – podľa potreby
  • 100 g čokolády

poleva

  • 100 g horkej čokolády
  • olej
  • trochu smotany

Postup:

Najprv vezmeme všetky igredience na korpus a dôkladne ich zmiešame. Potom hotovú zmes vylejeme na pekáč a pečieme 10 minút vo vopred vyhriatej rúre na 200 stupňov.

Pri kréme postupujeme tak, že si najprv vyšľaháme smotanu. Klasickým spôsobom si uvaríme 2 vanilkové pudingy. Potom všetko necháme v chladničke poriadne vychladiť. V prípade potreby môžete použiť stužovač. Posledným krokom je nasekanie čokolády na drobno. Potom vezmite všetky pripravené ingrediencie a zmiešajte ich dohromady.

Týmto krémom potom potrite upečený vychladnutý korpus. Aby bol dezert dokonalý, na polevu si ešte rozpustite čokoládu, ktorú zmiešajte s trochou oleja a smotanou. Smotanu pridávajte vždy podľa potreby.

Výslednú polevou zalejte krém a dajte na pár hodín do chladničky vychladiť.

Ako ozdobu môžete použiť takmer čokoľvek. Odporúčame použiť karamel, oriešky či rozdrvené sušienky. Záleží na Vašich chuťových bunkách.

Dobrú chuť!

ZDROJ:bidista.com

You Might Also Like

Pridaj komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>