Tvarohový koláč, zapekaný so smotanou, dezert, ktorý si získa okamžite vaše srdcia

Tento tvarohový dezert možno robiť a jesť večer aj ráno.

Spôsob na prípravu tvarohového koláča

SUROVINY

  • 500 g tvarohu 9-18%
  • 200 g smotany 20% tuku
  • 100 ml 33% tuku smotanou
  • 2 vajcia
  • 2 lyžice krupice
  • 2 lyžice múky a trochu viac pre práškovanie
  • 3 lyžice cukru
  • 1/3 lyžice soli
  • olej na vyprážanie
  1. Vymiešať vajcia, pridáme tvaroh, cukor, soľ, krupicu a preosiatu múku. Miešajte, kým nevznikne homogénna hmota.
  2. Ruky namočíme vo vode, tvoríme koláče približne 2 cm hrubé. Pečieme na rozohriatom oleji do zlatista. Kým sa pečú pripravíme si tvaroh.
  3. Dať tvarohové koláče jednu vrstvu do pekáča, pokropiť tukom a naplňte zmesou kyslej smotany a smotany. Pečieme 15-20 minút pri teplote 160 ° C. Priamo vo forme zalievame medom alebo džemom, prípadne dáme ovocie.
  4. Mňam!

ZDROJ:SOVKUSOM.RU

You Might Also Like

Pridaj komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>