Toto je najrýchlejší čerešňový koláč na svete. Pochádza z Francúzska a je neuveriteľne chutný

Vezmite z komory zavárané čerešne a choďte do kuchyne! V lete ho môžete zobrať čerstvé. Mnohí z nás veľmi milujú jedenie dezertov s čerešňami. Dáva jedlu jedinečnú chuť. Ale čas pečenia koláča nie je vždy dostatočný. Preto sme pre vás pripravili jednoduchý recept na letný čerešňový koláč. Toto jedlo je vynález Francúzov, ktorým sú naň veľmi hrdí. Príprava čerešňového koláča je z improvizovaných prísad a chuť je úžasná.

Francúzsky čerešňový koláč

Zloženie:

  • 600 g čerešní
  • 30 g roztopeného masla
  • 4 vajcia
  • 250 ml mlieka
  • 100 g múky
  • 100 g cukru
  • 12 g vanilínu
  • štipka soli

Varenie:

Po odstránení kôstiek z čerešní ich poukladajte do vymastenej, tepelne odolnej formy. Zmiešajte všetky ostatné prísady, vymiešajte a zalejte zmesou čerešne. Zahrejeme rúru na 180 ° C a pečieme 30-45 minút.

Hotovo, môžete posypať práškovým cukrom.

Dobrú chuť!

ZDROJ:webvinegret.ru

You Might Also Like

Pridaj komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>