Zloženie:
- 500 g čerstvej kapusty
- 1/2 balenie masla
- 3 vajcia
- 5 lyžíc kyslej smotany
- 3 lyžice lyžica majonézy
- 6 lyžíc múky
- 1 lyžička soli
- 2 lyžičky vegety
Príprava:
500 g kaputy jemne nasekáme a dáme do panvice. Dáme hneď do pripravenej nádoby dať margarín alebo masla, trochu zahrejeme a nalejeme do kapusty. A dusíme pár minút do polomäkka.
Pripravte cesto: Zmiešajte do hladka 3 vajcia, 5 polievkových lyžíc kyslej smotany, 3 lyžice majonézy, 6 lyžíc múky, 1 lyžička soli a 2 lyžičky vegety.
Naplníme s kapustou formu zalejeme cestom
a pečieme v predhriatej rúre 30 minút. Piecť do zlata pri teplote 180 ° C.
ZDROJ:okchustrypovar.blogspot.ru