TO SA VÁŠMU TELU STANE, AK ZJETE 3 SUŠENÉ SLIVKY DENNE.

Veľmi užitočný!

Sušené slivky sú sušené slivky, ktoré sú pre svoje liečivé vlastnosti skutočne prospešné pre organizmus. Posledné štúdie ukázali, že konzumácia 3 sušených sliviek denne pomáha telu vyhnúť sa rôznym chronickým chorobám a sporadickým nepríjemnostiam .

Výhody 3 sušených sliviek každý deň
Sušené slivky obsahujú liečivé vlastnosti vďaka rôznym zložkám, ktoré obsahujú. Týmito prvkami sú: železo, vláknina, draslík, horčík, mangán, glukóza, sacharóza, fruktóza, vápnik, fosfor, sacharidy a bielkoviny. Každá z týchto vlastností je ideálna na prevenciu a eradikáciu rôznych chorôb.

Niektoré z chorôb, ktoré spôsobujú ničenie hlienu, sú:

Zlé trávenie:
Ak máte nesprávnu stravu kvôli vysokému príjmu tukov a cukrov, zvyčajne trpíte tráviacimi ťažkosťami. To spôsobuje bolesti žalúdka a zabraňuje nepríjemnému požívaniu denných jedál. Sušené slivky, ktoré obsahujú vlákninu, liečia zápchu, hnačky a bolesti žalúdka stimuláciou tráviacich tekutín.

Anémia:
Tento stav je spôsobený nedostatkom železa, ktorý spôsobuje významné zníženie hladín hemoglobínu. Ak konzumujete sušené slivky, zvyšujete hladinu železa v tele vďaka skutočnosti, že táto zložka je prítomná v ovocí.

Slabé kosti:
K tomu zvyčajne dochádza v starobe, existujú však špeciálne prípady, keď mladí alebo ľudia v strednom veku trpia slabými kosťami a osteoporózou. Kombinácia horčíka a mangánu pomáha posilňovať kostru, rovnako ako zvyšok minerálov, ktoré tieto orechy obsahujú, môže dokonca zabrániť vyššie uvedeným diagnózam.

Únava:
Únava sa môže vyskytnúť v dôsledku viacerých faktorov, aj keď stres je najbežnejší. Sušené slivky dodajú vášmu telu energiu pomocou vitamínov a cukrov.

Problémy so srdcom a kardiovaskulárnym
systémom : Tieto diagnózy sú spôsobené vysokou hladinou cholesterolu, triglyceridov a krvným tlakom. Draslík je ideálny na reguláciu všetkých týchto rozdielov, ktoré spôsobujú príliš veľa vážnych problémov.

Zloženie:
– 14 sušených sliviek
– 1 liter vody
– hnedý cukor

Budete potrebovať hrniec, do ktorého dáte vodu a prevaríte ju. Keď je tekutina v bode varu, pridajte slivky a povarte ich 5 alebo 6 minút, potom ich odstavte z ohňa a nechajte ich ďalších 5 minút odpočívať.

Po uplynutí vhodného času produkt preceďte, pridajte podľa chuti cukor a uložte do nádoby so vzduchotesným vekom, ktorú môžete skonzumovať pred každým jedlom .

You Might Also Like

Pridaj komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>