Veľmi užitočný!
Sušené slivky sú sušené slivky, ktoré sú pre svoje liečivé vlastnosti skutočne prospešné pre organizmus. Posledné štúdie ukázali, že konzumácia 3 sušených sliviek denne pomáha telu vyhnúť sa rôznym chronickým chorobám a sporadickým nepríjemnostiam .
Výhody 3 sušených sliviek každý deň
Sušené slivky obsahujú liečivé vlastnosti vďaka rôznym zložkám, ktoré obsahujú. Týmito prvkami sú: železo, vláknina, draslík, horčík, mangán, glukóza, sacharóza, fruktóza, vápnik, fosfor, sacharidy a bielkoviny. Každá z týchto vlastností je ideálna na prevenciu a eradikáciu rôznych chorôb.
Niektoré z chorôb, ktoré spôsobujú ničenie hlienu, sú:
Zlé trávenie:
Ak máte nesprávnu stravu kvôli vysokému príjmu tukov a cukrov, zvyčajne trpíte tráviacimi ťažkosťami. To spôsobuje bolesti žalúdka a zabraňuje nepríjemnému požívaniu denných jedál. Sušené slivky, ktoré obsahujú vlákninu, liečia zápchu, hnačky a bolesti žalúdka stimuláciou tráviacich tekutín.
Anémia:
Tento stav je spôsobený nedostatkom železa, ktorý spôsobuje významné zníženie hladín hemoglobínu. Ak konzumujete sušené slivky, zvyšujete hladinu železa v tele vďaka skutočnosti, že táto zložka je prítomná v ovocí.
Slabé kosti:
K tomu zvyčajne dochádza v starobe, existujú však špeciálne prípady, keď mladí alebo ľudia v strednom veku trpia slabými kosťami a osteoporózou. Kombinácia horčíka a mangánu pomáha posilňovať kostru, rovnako ako zvyšok minerálov, ktoré tieto orechy obsahujú, môže dokonca zabrániť vyššie uvedeným diagnózam.
Únava:
Únava sa môže vyskytnúť v dôsledku viacerých faktorov, aj keď stres je najbežnejší. Sušené slivky dodajú vášmu telu energiu pomocou vitamínov a cukrov.
Problémy so srdcom a kardiovaskulárnym
systémom : Tieto diagnózy sú spôsobené vysokou hladinou cholesterolu, triglyceridov a krvným tlakom. Draslík je ideálny na reguláciu všetkých týchto rozdielov, ktoré spôsobujú príliš veľa vážnych problémov.
Zloženie:
– 14 sušených sliviek
– 1 liter vody
– hnedý cukor
Budete potrebovať hrniec, do ktorého dáte vodu a prevaríte ju. Keď je tekutina v bode varu, pridajte slivky a povarte ich 5 alebo 6 minút, potom ich odstavte z ohňa a nechajte ich ďalších 5 minút odpočívať.
Po uplynutí vhodného času produkt preceďte, pridajte podľa chuti cukor a uložte do nádoby so vzduchotesným vekom, ktorú môžete skonzumovať pred každým jedlom .