Tejto omáčky na cestoviny sa nikdy neprejete, budete sa tešiť, kedy ju spravíte znova

Dnes vám ukážem, ako variť veľmi delikátnu misu cestovín. Tajomstvom je špeciálna zložka, ktorú pridáte do cestovín s kuracím mäsom, naozaj sa nedá odmietnúť!

V kombinácii s rôznymi omáčkami, dresingami a korením cestoviny môžu byť neuveriteľne chutné. Čo by mohlo byť jednoduchšie, než uvariť cestoviny na obed či večeru?

Makaróny s kuracím mäsom

ZLOŽENIE

  • 500 g cestovín z tvrdej pšenice
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 50 g masla
  • 250 ml jogurtu
  • soľ
  • čierne korenie podľa chuti
  • 2 údené kuracie stehná
PRÍPRAVA

  1. Uvaríme cestoviny, precedíme, ale vodu s odvaru si ponecháme, ale stačí trochu. Podľa toho akú hustú omáčku chcete mať. Lepšie je po troche ju pridávať. Necháme vychladnúť a rozdrvíme do nej cesnak a premiešame s jogurtom.
  2. Do zmesi pre lepšiu chuť pridáme maslo a môžete aj korenie a soľ. Cestoviny polejeme s cesnakovo jogurtovou zmesou.
  3. Dobrou voľbou je dať na cestoviny, na kocky nakrájané mierne opečené alebo udusené údené kuracie mäso, robí divy -veľmi chutná kombinácia.

Považujem to za jedlo jedinečné, preto ho často robievam!

 

ZDROJ:TAKPROSTO.CC

You Might Also Like

Pridaj komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>