TÁTO ZELENINA ČISTÍ PEČEŇ AKO ŠPONGIA!

Najlepšia zelenina pre pečeň.

Všetci sme už viackrát počuli a čítali, že tekvica je prospešná pre zdravie. A aké je jeho použitie? A čo sa dá vyliečiť, ak tekvicu jete pravidelne?

Ak pravidelne konzumujete tekvicu, môžete si výrazne uzdraviť pečeň. Tekvica čistí pečeň a regeneruje ju. Ako správne jesť tekvicu tak, aby bola prospešná? Jedzte čerstvé šaláty z tekvice a olivového oleja.

Takto sa pripravuje šalát: tekvica sa pokrája na plátky, odoberie sa jeden veľký plátok a nastrúha sa na hrubom strúhadle. Potom sa nastrúhaná tekvica zaleje olivovým olejom, mieša sa a lúhuje sa päť minút. Tento šalát je užitočné jesť ráno na prázdny žalúdok. Tekvicu môžete (a dokonca aj by ste mali) piecť v rúre s čerstvými bylinkami. Pečená tekvica obsahuje veľa glukózy a veľa vitamínov.

Zdieľajte informácie so svojimi priateľmi na sociálnych sieťach!

 

You Might Also Like

Pridaj komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>