Dámy a páni, ktorí majú radi sladkosti a tiež radi pečú, sa teraz môžu naučiť, ako vyrobiť dokonalú plnku, ktorá sa dá úžasne použiť v koláčoch a zákuskoch.
zloženie:
- 340 g mäkkého masla pri izbovej teplote
- 360 g práškového cukru
- 2 čajových lyžičiek vanilkovej arómy
- 2-3 lyžice mlieka
- štipka soli
príprava:
Je to veľmi nápomocné, ak máme šľahač, musíme do nádoby vložiť maslo a strednou rýchlosťou miešame asi 8 minút. Po dokončení môžete pomaly pridávať práškový cukor, ale postupne ho pridajte do masla. Počkajte, kým stroj úplne nespracuje maslo a cukor. Potom môžete pridať vanilkovú arómu a mlieko a štipku soli. Pri vyššom prevodovom stupni bude dokonalý za 3-4 minúty. Môže sa tiež zmraziť, v mrazničke sa môže skladovať 4 týždne, ale po vybratí z mrazničky počkajte, kým nedosiahne izbovú teplotu.
ZDROJ:filantropikum.com