Takto vyrobíte dokonalý krém na sladké dobroty a hotový je za pár minút

Dámy a páni, ktorí majú radi sladkosti a tiež radi pečú, sa teraz môžu naučiť, ako vyrobiť dokonalú plnku, ktorá sa dá úžasne použiť v koláčoch a zákuskoch.

zloženie:

  • 340 g mäkkého masla pri izbovej teplote
  • 360 g práškového cukru
  • 2 čajových lyžičiek vanilkovej arómy
  • 2-3 lyžice mlieka
  • štipka soli

príprava:

Je to veľmi nápomocné, ak máme šľahač, musíme do nádoby vložiť maslo a strednou rýchlosťou miešame asi 8 minút. Po dokončení môžete pomaly pridávať práškový cukor, ale postupne ho pridajte do masla. Počkajte, kým stroj úplne nespracuje maslo a cukor. Potom môžete pridať vanilkovú arómu a mlieko a štipku soli. Pri vyššom prevodovom stupni bude dokonalý za 3-4 minúty. Môže sa tiež zmraziť, v mrazničke sa môže skladovať 4 týždne, ale po vybratí z mrazničky počkajte, kým nedosiahne izbovú teplotu.

ZDROJ:filantropikum.com

You Might Also Like

Pridaj komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>