Tak táto maškrta nemá naozaj chybu. Už len ako vyzerá, hneď by sa človek do neho zahryzol. Cesto obsahuje orechy, krém je z pudingu a nakoniec sme si rezy ozdobili domáci šľahačkou. Áno znie to veľmi dobre. Určite skúste tento recept a nebudete ľutovať.

Čo budeme potrebovať:
Cesto:
- 1 vajce
- 1 hrnček cukru
- 1 hrnček mletých vlašských orechov
- 1 hrnček mlieka
- 1 hrnček hladkej múky
- 1 dl oleja
- 1/2 sáčku prášku do pečiva
Krém:
- 2 vanilkové pudingy
- 6 lyžíc cukru
- 6 dl mlieka
- 20 g masla
Na ozdobu:
- Smotana na šľahanie
Cesto:
Vyšľaháme si vajcia s cukrom.
Potom pridáme orechy, mlieko, múku, olej a prášok do pečiva.
Všetko dobre premiešame.
Cesto si nalejeme do vymasteného plechu 35 x 20 cm a pečieme v rúre na 180 stupňov cca 30-35 minút.
Hotové cesto môžeme za tepla pomazať rumom.
Uvaríme si v mlieku a cukru puding a necháme úplne vychladnúť.
Potom pomaly vmiešame maslo a vznikne nám krém.
Krém dáme na upečené cesto.
Nakoniec si vyšľaháme smotanu do tuhej šľahačky a sáčkom na zdobenie dáme šľahačku na vrch.
Môžeme ešte všetko posypať postrúhanou čokoládou.
Nakoniec som rezy nakrájal na tenké plátky.
Máme hotovo.
Dobrú chuť.
ZDROJ:ketkes.com