Tajomstvo perfektnej čokoládovej polevy, veľmi ľahko ju vyrobíte a je neuveriteľne lesklá

Čokoláda robí koláč jemnejším a oslnivým. Táto glazúra je veľmi ľahko vyrobená a veľmi skoro stuhnutá. Na meranie prísad používame hrnček s objemom 2,5 dl.

zloženie:

  • polovica hrnčeka cukru
  • štvrť hrnčeka mlieka
  • 3 lyžice kakaového prášku
  • 1,5 lyžice masla
  • vanilková aróma podľa potreby

príprava:

Zmiešajte kakaový prášok s cukrom a pomaly nalejte vlažné mlieko.

Pridajte do hmoty zmäknuté maslo a ochuťte vanilkovou príchuťou. Miešajte s mixérom, kým nebude krásna. Táto čokoládová pasta rýchlo tuhne, takže hneď ako ju dosiahneme, okamžite dávame na tortu.

ZDROJ:ketkes.com

You Might Also Like

Pridaj komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>