Tajomstvo perfektnej čokoládovej polevy, je ľahko vyrobiteľná a neuveriteľne lesklá

Čokoláda robí koláče jemnejšími a oslňujucími. Táto glazúra je veľmi ľahko vyrobená a veľmi skoro stuhnutáá. Bude to úžasne lesklá. Na meranie prísad používame hrnček s objemom 2,5 dl.

zloženie:

  • polovica hrnčeka cukru
  • štvrť hrnčeka mlieka
  • 3 lyžice kakaového prášku
  • 1,5 lyžice masla
  • vanilková aróma podľa potreby

príprava:

Zmiešajte kakaový prášok s cukrom a pomaly nalejte vlažné mlieko.

Zmiešajte mäkké maslo a ochuťte s malým množstvom vanilky. Zmiešajte potom všetko spolu, kým nebude krásna. Táto čokoládová poleva rýchlo ztuhne, takže hneď ako ju spravíte, okamžite dajte tortu.

Hotovo!

ZDROJ:ketkes.com

You Might Also Like

Pridaj komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>