Suseda ma pozvala na kuraciu tortu. Keď som ju ochutnala, okamžite som si ju zamilovala…

Čarovný olovrant, ktorý je ideálny pre tých, ktorí sa starajú o svoju postavu. Môže sa jednať o ľahkú večeru alebo výdatný nízkokalorický obed. Môžete si vybrať! A je to úžasne chutné.

Torta s kuracím mäsom

Na účely prípravy tohto mňam, budete potrebovať:

ZLOŽENIE

  • 9 bielok
  • 3 žĺtky
  • 1 kuracie prsia
  • 200 g nízkotučného tvarohu
  • zeleň
  • 1/4 nádoby nízkotučný jogurt
  • soľ a korenie podľa chuti

PRÍPRAVA

    1. Dajte kuracie prsia na panvicu, zalejeme vodou, pridáme trochu soli. Privedenie vodu do varu a varí sa mäso na miernom ohni po dobu 30 minút.
    2. Vyberte prsia z vody a ochladíme. Budeme krájať na malé kocky.
    3. Každá vrstva palacinky je z troch bielok a jedného žĺtka. Zmiešajte bielka, žĺtky a vymiešame výslednú hmotu s vidličkou.
    4. Opečieme v suchej panvici s nepriľnavým povrchom tri palacinky a necháme vychladnúť.
    5. Zmiešame tvaroh a nadrobno nasekané bylinky a cesnak. Pridajte jogurt a miešame do hladka. Soľ pridáme podľa chuti.
    6. Položte jednu palacinku ako podklad.
    7. Natrieme na ňu jednu tretinu tvarohovým krémom.
    8. Potom dáme nakrájané kuracie prsia. Opakujte vrstvy.
    9. Pripravenú tortu dať na chladné miesto pre impregnáciu. Odporúčaný čas – dve hodiny.

Mňam – od taniera sa nebudete môcť odtrhnúť! Môžete medzi vrstvy pridať aj šalát.

ZDROJ:TAKPROSTO.CC

You Might Also Like

Pridaj komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>