Starobylý recept na všetky choroby krvi, srdca, krvných ciev, pečene, obličiek, čriev … Vaše telo bude úplne očistené a zregenerované

Vaša pečeň, obličky, črevá a celé telo budú úplne očistené a regenerované! Neuveriteľné výsledky!

Rôzne typy enzymatických produktov sú neoddeliteľnou súčasťou ľudovej medicíny mnohých národov. Obsahujú látky, ktoré aktivujú funkcie pečene, obličiek a čriev.

Tento článok je venovaný červenej repe, ktorá je sama o sebe extrémne zdravá zelenina. Jej čerstvá šťava sa používa na liečbu mnohých ochorení a dokonca aj pri liečbe leukémie.

Kyslá repy však nahromadí svoje liečivé vlastnosti a priaznivý účinok na zdravie sa ešte zvýši. Použite prírodné lieky.

Podľa niekoľkých lekárskych štúdií, kysnutou červenou repou môžete zabrániť rozvoju rakoviny, čistí a regeneruje pečeň a účinne odstrániť toxíny a odpad z tela.

Okrem toho eliminuje zápchu a rieši mnoho ďalších zdravotných problémov súvisiacich s gastrointestinálnym traktom, s črevami a trávením.

Tradičná medicína považuje červenú repu kvasenú za najlepší prirodzený prostriedok na liečbu aterosklerózy, kŕčových žíl a vaskulárneho oka, ako aj na zníženie vysokého krvného tlaku. Môže pretrvávať veľmi dlho aj po skončení použitia kvasenej repy.

Tiež veľmi vhodný na detoxikáciu a regeneráciu organizmu po agresívnej chemoterapii.

Príprava tohto lieku je veľmi jednoduchá. Na výrobu potrebujete iba bežné, lacné a ľahko dostupné prísady.

 Kvasená repa

Budete potrebovať:

  • 3 litrové poháre
  • 700 g červenej repy
  • 2 kusy suchého ražného chleba
  • 200 g cukru (biely alebo hnedý, ale oveľa pomalšie kvasí med),
  • 100 g hrozienok

Vezmite čerstvú repu, nakrájajte na malé kocky alebo tenké plátky a vložte do pohára rovnomerne.

Pridajte hrozienka, chlieb a cukor.

Vylejte prevarenú, ale studenú vodou a dobre premiešajte (niektorí ľudia stále pridávajú šťavu z kapusty na stimuláciu kvasenia).

Zakryte látkou alebo gázou a pripevnite gumičkou. Nechajte ju stáť na teplom mieste po dobu 6-7 dní.

Obsah zmiešajte dvakrát denne a v prípade potreby odstráňte peny z povrchu, ak nejaké existujú.

Po týždni preceďte.

Konzumovanie:

Vezmite 3 až 4 polievkové lyžice 3 krát denne pred jedlom. Udržujte kvas v chladničke.

Po použití všetkých kvasov budete mať prvý postup čistenia a regeneráciu tela. Potom urobte trojmesačnú prestávku a zopakujte liečbu.

Potom opakujte trojmesačnú prestávku a opakujte tretíkrát. Za rok sa vaša pečeň, obličky, črevá a celé telo úplne očistia a regenerujú.

Počas používania kvasu sa môže na chvíľu vyskytnúť mierna hnačka. To sa vaše telo čistí od toxínov!

Kontraindikácie:

Tento liek a fermentované produkty sa zvyčajne neodporúčajú pre ľudí s veľkými problémami s obličkami, problémy s trávením v akútnej fáze.

V týchto prípadoch sa odporúča, aby ste diskutovali o vašom príjme so svojím lekárom.

Buďte tiež opatrní, ak máte nízky krvný tlak, pretože ho môžete znížiť ešte nižšie.

 ZDROJ:jensprav.ru

You Might Also Like

Pridaj komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>