Stále robievate rezne v trojobale? Existuje oveľa jednoduchšia metóda a oveľa chutnejšia, skúste ju, neoľutujete

Vyprážané kuracie prsia sú jedným z najlepších jedál, zvyčajne ich robievame v domácnosti v trojobale: múke, vajíčku a strúhanke a potom dáme vypražiť do oleja. Dnes sme vám priniesli recept na oveľa jednoduchšie mäso.

zloženie:

  • 4 ks kuracie prsia
  • 30 g horčice
  • 50 g majonézy
  • 30 ml oleja
  • 40 g medu
  • 3-4 cesnak
  • soľ na chuť
  • červená korenistá paprika na chuť
  • mletý čierny korenie podľa vkusu

príprava:

Pripravte zmes, miešajte horčicu s olejom, drveným cesnakom, medom a majonézou. Pridajte soľ a korenie a dobre premiešajte.

Umyte kuracie prsia, osušte ju papierovými uterákmi a nakrájajte na tenké plátky.

Prekryte fóliou a jemne vyklepte, potom ich vložte do hlbšej misy a zalejte pripravenou zmesou. Nechajte ich stáť 1-2 hodiny.

Umiestnite kuracie plátky na plech s papierom na pečenie lemovanou a polejte zostávajúcou marinádou a pečieme 30 minút v predhriatej rúre 180 stupňov.

Dobrú chuť!

ZDROJ:ketkes.com

You Might Also Like

Pridaj komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>