Tento elegantný dezert s marhuľovou plnkou a čokoládovou polevou získal obrovské množstvo fanúšikov. A verím, že si získa aj vás.
Rýchla Sacherova torta
Potrebujeme:
- 220 g múky
- 1 ks prášku do pečiva
- 9 ks vajíčok
- 220 g rozpustenú čokoládu na varenie
- 220 g kryštál cukru
- 220 g marhuľového džemu
- 220 g oleja
Ingrediencie pre polevu:
- 150 g masla
- 150 g čokolády na varenie
Postup:
Vyšľahajte vajcia s cukrom, pomaly pridávajte olej a čokoládu a pokračujte v miešaní.
Zmiešajte prášok do pečiva s múkou a vmiešame do predchádzajúcej zmesi.
Pečieme v rúre pri teplote 170 ° C asi 1 hodinu. Potom nechajte vychladnúť, prerežeme pozdĺžne, naplníme marhuľovou marmeládou a potrieme džemom aj okolo.
Čokoládovú polevu naneste na celú tortu, nechajte mierne vychladnúť a rýchla Sacher torta je pripravený na jedenie.
ZDROJ:bidista.com