Skutočný gurmánsky, pikantný krém, ktorý obsahuje tajnú prísadu

Ak vás nudia obvyklé sendviče, musíte to vyskúšať. Lahodná jemnosť! Je to tiež dobré pre chlieb, ale môže byť tiež podávané so studenou misou a môže byť súčasťou slávnostnej večere.

zloženie:

  • 1 karfiol na hlavu
  • 1 pór
  • 2 strúčiky cesnaku
  • petržlen
  • 4 lyžice majonézy
  • 4 lyžice smotany
  • 1 čajová lyžička horčice
  • soľ, korenie

príprava:


Aplikujte na kúsky karfiol a dôkladne umyte a potom varte v slanej vode. Potom položte do misy a rozmiešajte s mixérom, nechajte vychladnúť. Medzitým sme narežeme a rozmixujeme bielu časť póru spolu s petržlenom. V miske zmiešame majonézu so zakysanou smotanou a horčicou a cesnak rozdrvený. Premiešajte s karfioom, nakrájaným pórom a petržlenom. Posolíme, okoreníme, dajte to do chladničky na pol hodinu a podávajte.

ZDROJ:ketkes.com

You Might Also Like

Pridaj komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>