Skoncujte s kupovaním drahého marcipánu, jednoducho a rýchlo si ho spravte doma, je oveľa chutnejší

Ešte pred 10 rokmi cukrári zdobili svoje výtvory s čipkou a kvety sa robili z marcipánu, ktorý sa používa na širokú škálu cukroviniek a čokoládových figúrok, ktoré dávajú torte vzhľad a chuť. Ale výzdoba koláča prezentuje trendy.

Dnes majstri často používajú želé, ovocie, pusinky, námrazy, čipky, mrazené čokolády, marcipán, čerstvé kvety a samozrejme, tmel. Produkty vyzerajú fantasticky!

Teraz vám povieme, ako ľahké je variť perfektné pastu z marshmallow cukríkov, ktoré milujú deti.

Jednoduchý spôsob

Tmel dáva neobmedzené možnosti pre zdobenie tort :môžete ním pokryť úplne tortu alebo vyrezávať tvary alebo postavy. Dá sa dobre tvarovať.

zloženie:

  • 300 g marshmallow
  • 400 g práškového cukru (môžete potrebovať viac)
  • 2 lyžice citrónová šťava

príprava:

Nakrájame marshmallow do misy, zalejeme citrónovou šťavou a dať do mikrovlnnej rúry po dobu 20 sekúnd pri plnom výkone. Odstrániť, zamiešať kým vznikne jednotná hmota.

Opäť dajte misku do mikrovlnnej rúre po dobu 20 sekúnd.

Pridajte práškový cukor, zamiešajte a potom miesiť na doske, pridávame cukor podľa potreby. Mala by vzniknúť plastová a hladká hmota.

Zabaliť hmotu do plastu a dať ju do chladničky po dobu jednej hodiny. A po tej dobe môžete s ňou zdobiť tortu.

Ak chcete, farebné pasty, stačí pridať potravinárske farbivo .

Pripravená hmota z marshmallow môže byť uložený v chladničke až dva mesiace, ale vždy zabalené vo fólii. Upozorňujeme, že práškový cukor musí byť veľmi jemný. Vždy pred použitím môžete ju na pár sekúnd dať do mikrovlnky, jemne zmäkne.

Nechajte sa inšpirovať a experimentujte v kuchyni.

ZDROJ:SOVKUSOM.RU

You Might Also Like

Pridaj komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>