Uvarte a prekvapte svojich blízkych. Šalát “Carmen” bude mať zaručené čestné prvé miesto v zozname vašich obľúbených jedál.
prísady
- kurací rezeň 150-200 g
- šunka 150 g
- paradajka 250 g
- toast 100 g
- majonéza 200 g
- Adjika 15 g
- cesnak 10 g
- slnečnicový olej 3 lyžice
príprava
- Nakrájať kurča na malé kúsky a smažiť, až kým nebude pripravené. Môžete okoreniť obľúbeným korením.
- Rovnako narežte na kocky alebo pásiky šunku a smažíme na horúcej panvici do zlatista.
- To isté spravíme s toustami. Dáte ich na plech, oslíte a nalejte malé množstvo rastlinného oleja. Pečieme v predhriatej rúre na 250 stupňou, chlieb vysušte.
- Režeme paradajky na kocky. Všetky prísady na tanieri vrstvíme. Prvá vrstva – vyprážané kurča, druhá – paradajky polovica, tretia – šunka.
- Najemno nastrúhajte cesnak a premiešame s majonézou a adzhika. Polejeme a na vrch posypeme zvyšnými paradajkami.
- Tesne pred podávaním posypeme šalát s krutónmi.
Gratulujeme, výdatné mäsový šalát “Carmen”, je pripravený.
Dobrú chuť!
Zdieľajte tento nádherný recept so svojimi priateľmi.
ZDROJ:SOVKUSOM.RU