Ak vajcia jedávate často, určite by ste mali vedieť o tomto triku na ich oddelenie.
V receptoch často môžete vidieť výraz „oddeľte bielky od žĺtkov“ . Pre skúsených to nebude ťažké, ale nováčikovia v kuchyni môžu mať ťažkosti. Zvlášť v prípade, že bielka musia byť na šľahačka bez jedeného gramu vaječného žĺtka.
Dnes som pre vás pripravil veľmi jednoduchý a neobvyklý spôsob, ako pomôcť ľahko oddeliť bielka od žĺtkov. Táto metóda zachráni aj v prípadoch, keď je to potrebné oddeliť veľké množstvo vajec.
Je to naozaj rýchle!
S týmito skvelými tipmi varenie prestáva byť rutinné zamestnanie a stane sa veľmi vzrušujúce a dokonca aj zábavné.
Zdieľajte so svojimi priateľmi!
ZDROJ:SOVKUSOM.RU