Pasty s tuniakom a tvarohom sú chutné a veľmi rýchlo sa rozprestierajúce, čo dokonale chutia s hriankami alebo chrumkavým čerstvým chlebom. Ideálne k nim patria nakladané uhorky, reďkovka alebo paradajky. Ak máte radi tuniaka, zamilujete si ho.
Prísady do pasty z tuniaka a tvarohu:
- 4 vajcia
- 200 g tvarohu
- tuniak v plechovke (asi 180 g)
- strúčik cesnaku
- soľ, korenie, feferónka
príprava:
Vajíčka na tvrdo uvarené necháme vychladnúť, olúpame a nakrájame na plátky. Vypustite tuniaka z marinády. Cesnak pretlačte. Dajte tvaroh, vajcia, tuniaka, cesnak a korenie do vysokej misky a miešajte s mixérom, až kým nebudú hladké. Chladíme pol hodiny v chladničke.
ZDROJ:e-przepisykulinarne.pl