„Ruže“ – koláče s tvarohom: len pár minút a celá rodina si ich môže vychutnávať celý týždeň

Niektorí z nás môžu mať ťažkosti pri servírovaní lahodného domáceho tvarohového koláča našim deťom, aj keď robíme čo najviac, pretože si uvedomujeme, že je to super zdravé, výživné a veľmi dôležité pre správny rast a vývoj detí.

Nižšie nájdete recept na vzrušujúci dezert, ktorý neprekvapuje, že sa nazýva „koláč“. Jeho krásu bude vaše deti milovať!

Tento recept som našiel v jednej zo starých receptov matky. Ak chcete vytvoriť väčšie množstvo, nechajte cesto v chladničke a upiecť ich môžete kedykoľvek čerstvé. Cesto môže zostať v chladničke aj týždeň.

Tvarohové ruže

zloženie:

• 450 g múky
• 250 g tvarohu
• 100 g margarínu
• 1/2 sklo cukru
• 1/4 lyžičky sódy bikarbóny
• 1 g vanilínu
• 1/2 lyžičky soli
• 2 žĺtky

Spôsob prípravy:

1. Do misy pridajte tvaroh, roztavený margarín, cukor, vanilku, soľ a dva vaječné žĺtky.


2. Primiešajte múku a prášok na pečenie, aby ste získali mäkké pečivo. Správne množstvo múky (môže byť menej alebo viac) závisí od toho, ako mokrý tvaroh, ktorý používate, je.


3. Vyvaľkajte pečivo na hrúbku približne 2-3 milimetre a vystrihnite kruhy. Položte ich 3 až 4 nad sebou a čiastočne pokrývajte predošlú a opatrne ich zatočte.


4. Rozkrojte valcované kruhy do dvoch rovných kusov. Získate dve ruže ako výsledok.


5. Akonáhle boli prekrojené všetky „ruže“, umiestnite ich do pečiaceho plechu na pergamenový papier. Okraje môžete jemne vytvarovať, jemne roztlačiť.


Vložte ich do rúry a pečte ich asi 20-30 minút pri teplote 120-150 ° C.

Posypte ich pred jedením práškovým cukrom. Dúfame, že si vychutnáte túto lahodnú “ tvarohovú ružu“, pri čaji spolu s vašimi milovanými!

ZDROJ:jensprav.ru

You Might Also Like

Pridaj komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>