Rozkoš- Pudingový dezert, ktorý sa vám úplne rozplynie na jazyku

Pripravte si lahodný dezert, v ktorom hlavnú úlohu bude mať práve vanilkový a čokoládový puding? Toto jednoducho musíte vyskúšať!

INGREDIENCIE

Korpus:

  • Polohrubá múka 1 hrnček
  • 1/2 hrnčeka rozpusteného masla
  • Cukor 3 lyžice
  • Mleté pekanové oriešky 1 hrnček
Krémová vrstva:

  • Šľahačka 1 hrnček
  • Práškový cukor 1 hrnček
  • Mascarpone 250 g
Pudingová vrstva:

  • Čokoládový puding 1 balenie
  • trochu mlieka
  • Vanilkový puding 1 balenie
Vrchná vrstva:

  • Cukor na osladenie smotany
  • Čokoláda na ozdobu
  • Smotana na šľahanie 1 balenie

POSTUP

Predhrejte rúru na 180 ° C a pripravte si tortovú formu.

Vo väčšej miske zmiešajte pekanové oriešky, múku, maslo a cukor. Cesto, ktoré vám vznikne, namačkajte do tortovej formy.

Následne korpus upečte a nechajte ho vychladnúť.

Než korpus vychladne, pripravte vanilkový a čokoládový puding a nechajte ich vychladnúť.

Pomocou mixéra pripravte krémovú vrstvu. Najprv vymiešajte šľahačku s cukrom a potom do nej vmiešajte Mascarpone.

Akonáhle je korpus studený, naneste na neho najprv krémovú náplň, potom vanilkový puding, potom ten čokoládový a na záver naneste poslednú vrstvu.

Tortu nechajte vychladnúť v chladničke a nazdobte ho hoblinkami čokolády alebo s čím koľvek iným, načo máte chuť.

 

ZDROJ:kobieceinspiracie.pl

You Might Also Like

Pridaj komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>