Recept na jednoduchú plnku, ktorú keď použijete do koláčov, musíte dať pozor, aby ste si neodhryzli aj prsty

Ak chcete upiecť zákusok, často krát sa stáva, že by sme chceli pozmeniť plnku. Tak si poďme jeden takýto recept na plnku ukázať. Tiež, krém môžte použiť na prípravu koláčov, narodeninových tort a ďalšieho pečiva. Je ľahký a skladá sa len z troch surovín.

zloženie:

  • maslo 200 g
  • mlieko 200 ml
  • práškový cukor podľa chuti
 Príprava:
  1. Na prípravu krému, musí byť použité nízkotučné mlieko a maslo (72% tuku).
  2. Uvedené potraviny okrem cukru sa dajú rozpustiť na malom ohni, za stáleho miešania, nech sa maslo rozpustí a ihneď odstrániť z tepla, aby sa nezačalo variť.
  3. Dať do mixéra a miešať po dobu 5-10 minút v závislosti od výkonu zariadenia.
  4. Akonáhle sa zobrazí na povrchu hustý film, naliať zmes do nádoby a dať do chladničky po dobu najmenej 6 hodín.
  5.  Do ochladeného krému, pridáme práškový cukor a riadne premiešame. Môžete začať plniť koláče.
S takýmto nádherným smotanovým krémom získajú zákusky výbornú chuť, ktoré okamžite budú lietať od stola, najmä ak sa varí doma. Jedná sa o cenný recept!
ZDROJ:SOVKUSOM.RU

You Might Also Like

Pridaj komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>