Pripravte si zemiaky a pomeľte kúsok bravčového, naučíme vás to najlepšie jedlo

Určite v pivnici máte nejaké zemiaky a v mraziaku mäso. Čo by ste pripravili Samozrejme, máme špeciálnu ponuku. Trvá to trochu času a tvorivosti.

prísady:

  • cca 5 zemiakov
  • 550 g bravčového bôčiku
  • 3 paradajky
  • 120 g syru
  • 1 cibuľa
  • 2-3 strúčiky cesnaku
  • soľ
  • bylinky
  • 1 kapia paprika
  • Čierne korenie podľa chuti

príprava:

  1. Ošúpajte a očistite cibuľu, cesnak a papriku.
  2. Zmiešajte pomletú cibuľu, cesnak, soľ, korenie, papriku, bylinky. Vytvorte mäsové gule.

3. Ostrúhajte zemiaky a narežte do krúžkov.

4. Striedavo usporiadajte zemiakové krúžky a mäsové gule v pekárskej forme.

5. Rozmixujte paradajky v mixéri. Nalejte ju na mäsovo zemiakovú hmotu.

6. Pečte pri teplote 180 stupňov 40 minút. Pred koncom pečenia poprášte strúhaným syrom. Potom ju vypnite.

Sme si istí, že sa vám bude tento recept páčiť.

Dobrú chuť!

Uložte recept a zdieľajte ho so svojimi priateľmi!

ZDROJ:genius.ge

You Might Also Like

Pridaj komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>