Pripravte si „Rafaello krém“ doma! Veľmi jednoduchý recept, ktorého chuť je známa už od detstva

Mnohí z nás sú oboznámení s nadpozemskou chuťou Raffaello cukroviniek už od detstva. Dnes sa dozviete, ako môžete pripraviť rovnaký krém doma. Nedokážete si predstaviť, aké jednoduché to je.

Okrem toho, taký puding nebude obsahovať konzervačné látky, ktoré sú hojne prítomné v bežných čokoládach. Vyberte kvalitné prísady – dobrú čokoládu, čerstvé maslo.

Ako urobiť lahodný krém „Raffaello“

ZLOŽKY

  • 70 g kokosových čipov
  • 400 g kondenzovaného mlieka
  • 200 g masla
  • 200 g bielej čokolády

PRÍPRAVA

  1. Na malom ohni roztopte maslo a čokoládu a miešajte neustále tak, aby nezhorela.
  2. K tomuto množstvu pridajte kondenzované mlieko a dobre premiešajte.
  3. Posledné pridajte kokosové hobliny. Je to kokos, ktorý dodá krému takú neuveriteľnú chuť a vôňu.
  4. Varený krém by mal byť chladený v chladničke po dobu 3-4 hodín. Ak je tento krém na koláč, môže sa použiť ihneď po príprave.

Po ochladení je krém pripravený. Lahodný krém „Raffaello“ je dokonale kombinovaný s bielym chlebom a horúcou kávou alebo čajom. Recept je veľmi jednoduchý a dezert je veľmi chutný!

ZDROJ:takprosto.cc

You Might Also Like

Pridaj komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>