Predtým, ako pripravím vyprážané mäso, vždy ho nechám stáť v tejto špeciálnej zmesi. Vďaka malému tajomstvu rýchlo zmizne z tanierov

Dnes sme vám priniesli recept na vyprážané mäso, ktoré sa dá ľahko vyrobiť a vďaka malému tajomstvu rýchlo zmizne z tanierov.

zloženie:

  • 1 kg bravčového mäsa
  • 3 strúčiky cesnaku
  • 2 malé lyžičky horčice
  • 6 vajec
  • 150 g múky
  • soľ
  • mleté čierny korenie
  • olej

príprava:

Umyte mäso, potom ho osušte papierovou utierkou a nakrájajte na plátky podľa chuti. Mäso prikryte fóliou a vyklepte na tenké plátky. V menšej miske premiešajte horčicu a rozdrvený cesnak. Soľ, korenie posypeme na každý kúsok mäsa a potom obalíme horčicovo cesnakovou zmesou. Plátky mäsa položte na seba a vložte ich do misy. Rozmiešajte vajcia, soľ a vložte preosiatu múku do hlbšieho taniera.

Plátky mäsa najprv namočte do múky, potom do vajíčok a potom tento postup opakujte znova. Vložte olej do panvice, privarte k varu a potom pomaly opaľujte mäso. Pripravené vyprážané mäso položte na podnos, ozdobte čerstvou petržlenovou vňaťou a ozdobte chuťou. Dobrú chuť k jedlu!

ZDROJ:bidista.com

You Might Also Like

Pridaj komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>