Pravý arménsky chlieb si od dnes môžete pripraviť, už aj doma, v obchode určite taký chutný nekúpite

Ingrediencie pre “arménsky Lavash”:
Recept “Arménsky Lavash” :
Vymiesiť cesto. Voda + soľ + mäkčené maslo (nie nutne, ale chutnejšie) + kvások .. dobre vymiesiť.Rozdeliť do malých guličiek s priemerom 5 až 6 cm (Ak máte čas, nechajte kysnúť opäť už vytvorené lopty, ak nie, tak ..), vyvaľkať do veľmi tenkéj palacinky 1-2 mm, a opekáme na horúcej panvici na ohni 10 – 15 sekúnd na každej strane ..

(Ako pita chlieb bude biela a spravia sa bublinky, otočte) nie vysušiť pitu, netreba smažiť do zlatista, atď, všetko sa deje veľmi rýchlo …
Vyložiť hotové Pitas medzi dvoma obrúsky.

Dobrú chuť !!!

ZDROJ:povarenok.ru

You Might Also Like

Pridaj komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>