Mnohí z nás poznáme nadpozemskú chuť cukroviniek „Raffaello“ z detstva. Dnes sa naučíte, ako si môžete doma natrieť ten istý Cream. Nedokážete si predstaviť, aké jednoduché to je.
Navyše taký sladký krém neobsahuje konzervačné látky, ktoré sú hojne prítomné v bežných sladkostiach. Vyberte si dobré ingrediencie – dobrá čokoláda, čerstvé maslo.

Ako urobiť lahodný krém „rafaello“
prísady
- 70 g kokosových čipov
- 400 g kondenzovaného mlieka
- 200 g masla
- 200 g bielej čokolády
varenie
- Roztopíme maslo a čokoládu na malom ohni, stále miešame, aby sa nehorel.
- Pridajte do tejto hmoty kondenzované mlieko a dobre premiešajte.
- Posledné pridajte kokosové hobliny. Je to to, ktorá dodá krému takú neuveriteľnú chuť a vôňu.
- Pripravený krém by mal byť chladený v chladničke po dobu 3-4 hodín. Ak je tento krém na koláč, môže sa použiť ihneď po príprave.
Po ochladení je krém pripravený. Raffaello Cream je perfektne kombinovaný s bielym chlebom a horúcou kávou alebo čajom. Recept je veľmi jednoduchý a dezert je veľmi chutný!
Dobrú chuť!
Zdieľajte tento sladký recept so svojimi priateľmi.
ZDROJ:.amazingajmer.com