Poznáte nadpozemskú chuť cukroviniek „Raffaello“ z detstva? Dnes si ho môžete pripraviť doma, neobsahuje konzervačné látky

Mnohí z nás poznáme nadpozemskú chuť cukroviniek „Raffaello“ z detstva. Dnes sa naučíte, ako si môžete doma natrieť ten istý Cream. Nedokážete si predstaviť, aké jednoduché to je.

Navyše taký sladký krém neobsahuje konzervačné látky, ktoré sú hojne prítomné v bežných sladkostiach. Vyberte si dobré ingrediencie – dobrá čokoláda, čerstvé maslo.

Ako urobiť lahodný krém „rafaello“

prísady

  • 70 g kokosových čipov
  • 400 g kondenzovaného mlieka
  • 200 g masla
  • 200 g bielej čokolády

varenie

  1. Roztopíme maslo a čokoládu na malom ohni, stále miešame, aby sa nehorel.
  2. Pridajte do tejto hmoty kondenzované mlieko a dobre premiešajte.
  3. Posledné pridajte kokosové hobliny. Je to to, ktorá dodá krému takú neuveriteľnú chuť a vôňu.
  4. Pripravený krém by mal byť chladený v chladničke po dobu 3-4 hodín. Ak je tento krém na koláč, môže sa použiť ihneď po príprave.

Po ochladení je krém pripravený. Raffaello Cream je perfektne kombinovaný s bielym chlebom a horúcou kávou alebo čajom. Recept je veľmi jednoduchý a dezert je veľmi chutný!

Dobrú chuť!

Zdieľajte tento sladký recept so svojimi priateľmi.

ZDROJ:.amazingajmer.com

You Might Also Like

Pridaj komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>