Možno ste si všimli, v reštauráciách alebo u priateľov na večeru paradajky a v nich, ako na posteli, je bielu výplň. Plnené paradajky vyzerajú pekne. A ak pridáte fantázie a rôzne druhy syrov, získate veľké bohatstvo rôznych pochutín. Takto sa robia plnené paradajky.
Suroviny:
- 8 ks paradajok
- 1 ks tavený syr
- 2 strúčiky cesnaku
- 1 štipka soli
- 1 štipka mletého čierneho korenia
- 1 biely jogurt
- 1 PL pažiítky
- trochu petržlenovej vňate na ozdobu
Postup:
Paradajky najprv poriadne umyjeme, osušíme a odkrojíme im vršky. Vnútro vydlabeme lyžicou. Topený syrom zmiešame s prelisovaným cesnakom, soľou, korením, jogurtom a nasekanou pažítkou. Touto zmesou naplníme vydlabané paradajky, ozdobíme ich vňaťou a podávame.
ZDROJ:slo.lovewomens.ru