Paradajkové bravčové kotlety, fantastické jedlo. Jednoduchá a chutná, šťavnatá pochúťka

zloženie:

  • 1 kg bravčového mäsa
  • 1 cibuľa
  • 3 paradajky
  • pol lyžičky červenej papriky
  • 1 čajová lyžička rasce
  • soľ, korenie
  • 1 čajová lyžička mletého korenia
  • olej

príprava:

Mäso je nakrájané na plátky, pokoreníme a necháme odpočívať pol hodiny. Posmažíme nakrájanú cibuľu v malom množstve oleja, potom smažte mäso a smažte obidve strany po dobu 5-6 minút. Medzitým nakrájame paradajky a pridáme papriku do misky, zmiešame s rascou, potom sa naleje zmes do mäsa a nechá vrieť. Pridajte mleté korenie a v prípade potreby nalejte trochu vody (nepotrebujeme príliš veľa, pretože bude veľmi šťavnaté). Necháme variť do mäkka.

Podávame so zemiakmi alebo ryžou.

ZDROJ:ketkes.com

You Might Also Like

Pridaj komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>