zloženie:
- 1 kg bravčového mäsa
- 1 cibuľa
- 3 paradajky
- pol lyžičky červenej papriky
- 1 čajová lyžička rasce
- soľ, korenie
- 1 čajová lyžička mletého korenia
- olej
príprava:
Mäso je nakrájané na plátky, pokoreníme a necháme odpočívať pol hodiny. Posmažíme nakrájanú cibuľu v malom množstve oleja, potom smažte mäso a smažte obidve strany po dobu 5-6 minút. Medzitým nakrájame paradajky a pridáme papriku do misky, zmiešame s rascou, potom sa naleje zmes do mäsa a nechá vrieť. Pridajte mleté korenie a v prípade potreby nalejte trochu vody (nepotrebujeme príliš veľa, pretože bude veľmi šťavnaté). Necháme variť do mäkka.
Podávame so zemiakmi alebo ryžou.
ZDROJ:ketkes.com