Ochuťte mäso pred vyprážaním touto zmesou – ak ho ochutnáte, inak ich už nikdy robiť nebudete

Mäso bude takto úžasné, nie ako tradičné vyprážané mäso! Vytvorte si špeciálne víkendové rodinné obedy, vyskúšajte tento ľahký, ale neodolateľný recept.

zloženie:

  • 2 veľké kuracie prsia
  • 1 polievková lyžica horčice
  • 4 polievkové lyžice múky
  • 2 vajcia
  • 0,2 dl mlieka
  • 5 lyžičiek chleba omrvinky
  • soľ, korenie
  • olej

príprava:

Rozdeľte mäso na väčšie plátky a ak je to potrebné, jemne ho vyklepte. Ľahko roztiahnite jednu stranu mäsa s horčicou a obaľte do múky. Vymiešajte vajcia, okoreniť a pridajte mlieko. Namočte vo vajci mäso a dajte do strúhanky. Smažte v horúcom oleji.

ZDROJ:ketkes.com

You Might Also Like

Pridaj komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>