Netradičná jablčná omáčka k pečenému mäsu

Omáčky k mäsu jednoducho patria. Ak vás už ale nudia stále tie isté dokola, pustite sa s nami do neobvyklej kombinácie …

Jablčná omáčka

Suroviny:

  • 2 lyžice masla
  • 1 lyžica hladkej múky
  • 250 ml smotany
  • 200 ml jablčného pyré
  • 2 lyžice plnotučnej horčice
  • 2 štipky mletého bieleho korenia
  • 2 štipky soli

Príprava:

  • Na masle orestujte múku, za stáleho miešania, potom zalejte smotanou a varte 10 minút.
  • Pridajte jablkové pyré, horčicu, ochuťte soľou, korením a varte ďalších 5 minút.
  • A máte hotovo, dobrú chuť!

ZDROJ:bidista.com

 

You Might Also Like

Pridaj komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>