Milujete nepečené múčniky a dezerty? A čo karamel? Tiež?

INGREDIENCIE:
- 250 g obdĺžnikových sušienok
NA NAMÁČANIE:
- 1,5 dl mlieka
- 2 lyžice cukru
- 1 dl rumu, alebo 1 dl kávy
KRÉM:
- 3 karamelové pudingy
- 1,5 l mlieka
- Cukor podľa chuti
- 750 g smotany
- 350 g čokolády na varenie
POSTUP:
1) Najskôr si pripravte misku s vyššími okrajmi. V tejto miske bude torta vznikať.
3) Do tejto zmesi namočte sušienky. Namočené sušienky naskladajte na dno misky.
4) Dbajte na to, aby celé dno misky bolo sušienkami zakryté.
5) Potom príde na rad karamelový puding. V časti mlieka rozmiešajte pudingové prášky.
6) Zvyšné mlieko s cukrom priveďte k varu. Do neho potom nalejte pudingovú zmes.
7) Varte do zhustnutia a nechajte vychladiť.
8) Potom si šľahačom vyšľahajte 500 g smotany na šľahanie do tuhej šľahačky.
9) Nakoniec si v mikrovlnke, alebo vo vodnom kúpeli rozpustíme čokoládu.
10) Do šľahačky vymiešajte aj zvyšných 250 g smotany. Ešte teplú čokoládu zmiešajte so zvyšnou šľahačkou. Miešajte opatrne.
11) Nakoniec už zostáva karamelové kocky navrstviť. Na sušienkové dno teda príde karamelový puding.
12) Puding potrite šľahačkou a tiež uhlaďte. Na šľahačkové poschodie príde čokoládová vrstva.
13) Opäť pekne uhlaďte.
Hotovo!
Ak vám zachutí len po prečítaní, prepošlite ho všetkým.
ZDROJ:sovkusom.ru