Nekupujte cesnakový prášok, spravte si ho jednoducho doma. Bude ideálnym korením pre vaše jedlá! Má jemnejšiu a neuveriteľne silnejšiu chuť, ako čerstvý cesnak

Stále sa snažím nekupovať hotové výrobky s množstvom chemických prísad, ale robím čo najviac na maximum. Tento cesnakový prášok bude ideálnym korením pre vaše jedlá! Má jemnejšiu a taktnejšiu chuť než obvyklé strúčiky cesnaku a neuveriteľnú chuť.

Ak chcete vyrobiť pol pohára prášku, musíte vyčistiť tri hlavy cesnaku. Vyseknite zuby.
Predhrievajte rúru pri minimálnej teplote približne 40-50 stupňov. Cesnak vložte na plech na pečenie, ktorý je pokrytý pečiacim papierom, a pošlite ho do rúry na 10 minút. Potom vypnite rúru a nechajte cesnak 45 minút. Opakujte tento postup niekoľkokrát.
V dôsledku toho by sa mal cesnak rozpadať v rukách. V priemere to bude trvať 2-4 hodiny, zamerajte sa na vašu rúru.
Keď je cesnak sušený, zomeľte ho v mlynčeku na kávu alebo iným vhodným spôsobom.
Za niekoľko sekúnd budete cítiť úžasnú arómu, ktorá ospravedlní vaše úsilie.
Môžete ho skladovať niekoľko mesiacov v sklenenej uzavretej nádobe na tmavom, chladnom mieste.

ZDROJ:povarenok.ru

You Might Also Like

Pridaj komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>