Najlepší a najjednoduchší recept, ako pripraviť chutného králika. Aj kto ho nemá rád, si ho určite zamiluje

Potrebujeme

  • korenie podľa chuti
  • králičie mäso 150 g
  • olivový olej 2 polievkové lyžice
  • soľ podľa chuti
  • sušený cesnak

Postup

Porcie mäsa očistíme, osolíme a posypeme cesnakom. Orestujeme krátko, potom ho podlejeme a dusíme pod pokrievkou do mäkka.

Podávať môžete s pečenými zemiakmi.

Dobrú chuť!

ZDROJ:/v-i-p.org/

You Might Also Like

Pridaj komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>