Recepty na hubové omáčky sú určené pre tie ženy v domácnosti, ktoré nesúhlasia s obsahom bežného kečupu alebo majonézy. Samozrejme, že chcete variť hubovú omáčku, musíte sa vynaložiť značné úsilie, ale výsledok vás nesklame. A chuť mäsových, zeleninových a dokonca rybích jedál s takými aromatickými prísadami sa stáva fantastický.
zloženie:
Na výrobu tejto lahodnej hubovej omáčky budete potrebovať:
- 600 ml mäsovej šťavy
- 200 ml rajčiakovej šťavy
- 20 g hľuzoviek
- 50 g ďalších húb
- 50 g jazyka
- 50 g šunky
- 50 g masla
- 150 ml Madeirového vína
Príprava:
Spojte mäsovú šťavu s paradajkovou šťavou, pridajte hľuzovky a hľuzy, nakrájajte na veľké kusy, šunku na slížiky a maslom. Palejte omáčku s Madeirou.
Pripravená hubová mäsová omáčka sa podáva v teple.
ZDROJ:dompelenpomyslow.pl