Najkvalitnejší a najjednoduchší recept na hubovú omáčku

Recepty na hubové omáčky sú určené pre tie ženy v domácnosti, ktoré nesúhlasia s obsahom bežného kečupu alebo majonézy. Samozrejme, že chcete variť hubovú omáčku, musíte sa vynaložiť značné úsilie, ale výsledok vás nesklame. A chuť mäsových, zeleninových a dokonca rybích jedál s takými aromatickými prísadami sa stáva fantastický.

zloženie:

Na výrobu tejto lahodnej hubovej omáčky budete potrebovať:

  • 600 ml mäsovej šťavy
  • 200 ml rajčiakovej šťavy
  • 20 g hľuzoviek
  • 50 g ďalších húb
  • 50 g jazyka
  • 50 g šunky
  • 50 g masla
  • 150 ml Madeirového vína

Príprava:

Spojte mäsovú šťavu s paradajkovou šťavou, pridajte hľuzovky a hľuzy, nakrájajte na veľké kusy, šunku na slížiky a  maslom. Palejte omáčku s Madeirou.

Pripravená hubová mäsová omáčka sa podáva v teple.

ZDROJ:dompelenpomyslow.pl

You Might Also Like

Pridaj komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>