To je jednoducho neuveriteľné! Zvyčajná skupina je schopná zaplniť nevýhodu kolagénu v ženskom tele a omladiť ho na niekoľko rokov. Vaša pokožka, vlasy a nechty budú zdravé a mladé! Jedzte toto jedlo najmenej raz týždenne – od výsledku nabudete ďaleko!
Rafinované zrná jačmeňa s dobou staroveku Piski sa priväzujú k pôvodnému zrnu. Takýto názov pre obilie s perlou bol získaný kvôli podobnosti s korením – paprikou. V minulosti bola samozrejme prvá medzipamäť na plný úväzok považovaná za pochúťku a iba niekoľkým kvalitným ľuďom ju bolo možné povoliť. Jedným z najobľúbenejších jedál Petra I. bol špeciálny recept na popíjanie mlieka.
UŽITOČNÉ VLASTNOSTI
Určite mnoho hostesiek tlačilo na hlavný panel druhého plánu, pretože obsahuje veľké množstvo živín, ktoré sú potrebné na potlačenie základne.
Oneskorená operácia sa nazýva vyrovnávacia pamäť, iba v tejto skupine je veľké množstvo lyzínu – aminokyselín, ktoré nemajú žiadny výpadok. Je dobre známe, že tým pomáha chrániť elasticitu pokožky tým, že bráni tvorbe vrások. Je to stále jeden naliehavý spôsob, ako zahrnúť prvý ženský tuk v celom jeho veku – veľké množstvo vitamínov skupín B, A, PP a E.
Pravidelné používanie ovsenej kaše z ovládacieho panela pomáha nielen udržiavať pokožku, ale tiež redukuje celok! Uspokojivý, ale nízkokalorický výrobok je bohatý na vlákninu, nevyhnutný pre normálne zväčšenie čreva a tiež bohatý na proteíny.
Ako pripraviť: pár tajomstiev
Pred použitím dôkladne opláchnite. Aby ste to dosiahli, nalejte do hlbokej misky, nalejte do vody a premiešajte.
Vypustite znečistenú vodu a naplňte ju čistou vodou. Zopakujte postup. Opláchujte pokiaľ voda nebude priehľadná. Pred priamym varením by sa mali zrná opláchnuť, naplniť čerstvou vodou (nádrž naplniť litrom kvapaliny) a nechať stáť;
Dajte do priestraného hrnca, môže sa napučať až päťkrát.
JEDNODUCHÁ METÓDA NA PRÍPRAVU VO VODE
Recept č. 1
Budete potrebovať:
- jačmeň – 1 šálka
- voda – 5 šálok
- maslo – 30 gramov
- soľ
Metóda varenia
Pripravuje sa naliatím studenej vody do už napučaného jačmeňa. Zapálime to. Varíme 45 minút na pomalom ohni. Vypúšťame vodu. Pridajte smotanové maslo. Premiešame. Nechajte pôsobiť 10 minút. Góti!
Recept č. 2
Budete potrebovať:
- jačmeň – 1 šálka
- maslo – 1 lyžica
- voda
- soľ – podľa chuti
Metóda varenia
Nalejte pripravený napučaný jačmeň do vriacej vody. Varte 5 minút. Po stanovenom čase hodíme obilie do cedníka. Nalejte do hrnca 3,5 šálky studenej vody a prevarte. Pridajte olej a soľ do vriacej vody. Nalejte obilie. Varte na miernom ohni asi 35 minút. Panvicu zakryjeme vekom a pošleme ju do rúry zahrievanej na 80 stupňov na hodinu.
Rozložíme ovsenú kašu na rozdelené taniere a vyskúšame!
Recept č. 3
Budete potrebovať
- 1 pohár jačmeňa
- 1 l vody
- 2 l mlieka
Metóda varenia
Zalejte obilie vodou a nechajte ju cez noc. Opláchnite cereálie, vypustite všetku vodu a naplňte ju mierne zahriatym mliekom. Nechajte mlieko prevariť, panvicu prikryte vekom a varte vo vodnom kúpeli 3 hodiny.
Počas tejto doby získa kaša príjemný béžový odtieň a chuť pečeného mlieka. Nenechajte sa zmiasť dĺžkou prípravy: vaša účasť bude potrebná iba v prvej fáze, potom sa kaša varí takmer sama.
Možno máte vlastné recepty na výrobu jačmeňa perličkového. Nezabudnite zdieľať tajomstvo krásy a mládeže so svojimi priateľmi!
ZDROJ:jenbloknot.ru